Hvordan virker det?

1. Skriv inn hvor du ønsker å plukke opp en trailer.
2. Velg dato for henting og retur.
3. Velg pickup plassering og ønsket trailer type.
4. Plukk opp tilhengeren med våre utleie partner.

Bli partner

Massevis av eksponering i gatebildet og massevis av trafikk til butikkene. Det er dét du kan se frem til som kommende partner hos Freetrailer!

Freetrailer rullet ut i Danmark i 2004 som en unik og verdiskapende gratis service, som ga virksomheter muligheten til å gi sine kunder gratis transport av sine varer. En service bygget opp over godt kjøpmannskap og noen sterke grunnpilarer som kjededrevne virksomheter har opplevd de daglige fordeler av siden den gang.
I Danmark har glade kunder lånt en gratis Freetrailer mer enn 1,1 million ganger!

Freetrailer-konseptet gir det lille ekstra, ved å skape lojale kunder samt økt trafikk i butikk. Kundene er så fornøyde at de ønsker å anbefale Freetrailer til andre.
Din virksomhet eksponeres med logo og reklamebudskaper på Freetrailerne, og butikksalg vil fremmes både ved henting og levering av Freetraileren.

"Vi kan se at tilhengerne er med på å trekke kunder til våre butikker. Det har vært en medvirkende årsak til at vi i et stagnerende marked med økonomisk krise har vunnet markedsandeler. Tilhengerne løser kundens transportproblem, og gjør det enkelt å handle hos oss. Samtidig gir de en goodwill og unik gratis eksponering på landeveiene". Kenneth Brødløs, produktsjef på Silvans kjedekontor.

Freetrailer bookingystemet er tilgjengelig for dine kunder døgnet rundt på www.freetrailer.no, hvor de lett kan reservere og betjene seg selv.
Du kan som partner derfor fokusere 100 % på å gi kundene gode opplevelser. Freetrailers servicemontører reiser over hele landet og holder dine Freetrailere kjøreklare.
Får dine kunder bruk for hjelp eller gode råd når de låner Freetraileren, står vår kundeservice klar ved telefonene hele uken.

Kontakt Country Manager Jo-Atle Kopperud for mer informasjon

Kontakt Country Manager Jo-Atle Kopperud for mer informasjon 

undefined

Jo-Atle Kopperud

Country Manager
Tlf: 41 21 67 89
E-mail:

 

undefined

Kine Wingsternes

Head of Customer Service
Tlf:
E-mail: